+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Труба металопластикова KISAN  26 мм Показати повний розмір

Труба металопластикова KISAN 26 мм

Труба металопластикова

Доступно

Якщо вам потрібно купити металопластикову трубу у Львові цей продукт - саме для Вас. Призначена для водотягів  середнього тиску діаметром 26 мм.

Детальніше

87,03 грн.

1339

Додати Відняти

101 товари в наявності

Чому застосування багатошарової труби КІСАН стає так поширеним?

Вичерпна відповідь на це питання досить складна. Якщо взяти до уваги критерії, що визначають якість виробу, трубу можна застосовувати у всіх типах трубопроводів, багатошарова труба не піддається обмеженням, властивим трубопроводам з пластмас.

Pобоча температура:

пластмаси стають менш стійкими до внутрішнього тиску у міру підвищення робочої температури. Що вище робоча температура, тим менша міцність труб і коротший термін експлуатації системи. За технічними умовами металопластикова труба КИСАН працює при температурі 95 ° C і менш схильна до впливу температур, ніж всі інші пластмасові труби.

Термічна розтяжка по довжині:

метало і пластикові труби для опалення, ціна яких занадто низька, можуть мати приховані дефекти чи занадто малу товщину стінок з пластмас мають значно більшу розтяжку під впливом температури, ніж металеві - від декількох разів до більш, ніж десятиразової - що викликає необхідність частої компенсації розтяжок по довжині в трубопроводах гарячого водопостачання та центрального опалення. У багатошарових труб розтяжка по довжині така ж, як у алюмінієвих труб, тобто всього в два рази більше, ніж у сталевих,

Проникнення кисню:

дифузія (проникнення) кисню з повітря через стінки труби у воду системи. Це особливо небезпечне при застосуванні поліетилену, армованого поліетилену, поліпропілену і полібутилену в температурах понад 60 ° С. Наявність
кисню у воді є головною причиною корозії металевих елементів системи центрального опалення. На поверхню пластмасових труб в процесі їх виробництва накладають спеціальне покриття, що обмежує інтенсивність дифузійного потоку кисню. Більш ефективним методом, який забирає цей небезпечний процес, є застосування в багатошарових трубах алюмінієвої прошарку, який повністю оберігає систему від проникнення кисню.

Якщо взяти до уваги інші, не тільки торгові критерії, то успіх забезпечують також:

-загальна доступність продукції,
-вигідне співвідношення ціни та якості куплених виробів,
-завжди вироблялася і виготовляється в Польщі,
-повна технічна документація

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Труба металопластикова KISAN  26 мм

Труба металопластикова KISAN 26 мм

Якщо вам потрібно купити металопластикову трубу у Львові цей продукт - саме для Вас. Призначена для водотягів  середнього тиску діаметром 26 мм.

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Труба металопластикова KISAN 26 мм
  • Product Reference: 1339
  • By Kisan
  • Price: 87,03 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Якщо вам потрібно купити металопластикову трубу у Львові цей продукт - саме для Вас. Призначена для водотягів  середнього тиску діаметром 26 мм.

3 інших товарів в цій категорії:

Труба металопластикова KISAN 26 мм <p>Чому застосування багатошарової труби КІСАН стає так поширеним?<br /><br />Вичерпна відповідь на це питання досить складна. Якщо взяти до уваги критерії, що визначають якість виробу, трубу можна застосовувати у всіх типах трубопроводів, багатошарова труба не піддається обмеженням, властивим трубопроводам з пластмас.<br /><br />Pобоча температура:<br /><br />пластмаси стають менш стійкими до внутрішнього тиску у міру підвищення робочої температури. Що вище робоча температура, тим менша міцність труб і коротший термін експлуатації системи. За технічними умовами <span class="_GApu ">металопластикова труба</span> КИСАН працює при температурі 95 ° C і менш схильна до впливу температур, ніж всі інші пластмасові труби.<br /><br />Термічна розтяжка по довжині:<br /><br />метало і пластикові труби для опалення, ціна яких занадто низька, можуть мати приховані дефекти чи занадто малу товщину стінок з пластмас мають значно більшу розтяжку під впливом температури, ніж металеві - від декількох разів до більш, ніж десятиразової - що викликає необхідність частої компенсації розтяжок по довжині в трубопроводах гарячого водопостачання та центрального опалення. У багатошарових труб розтяжка по довжині така ж, як у алюмінієвих труб, тобто всього в два рази більше, ніж у сталевих,<br /><br />Проникнення кисню:<br /><br />дифузія (проникнення) кисню з повітря через стінки труби у воду системи. Це особливо небезпечне при застосуванні поліетилену, армованого поліетилену, поліпропілену і полібутилену в температурах понад 60 ° С. Наявність<br />кисню у воді є головною причиною корозії металевих елементів системи центрального опалення. На поверхню пластмасових труб в процесі їх виробництва накладають спеціальне покриття, що обмежує інтенсивність дифузійного потоку кисню. Більш ефективним методом, який забирає цей небезпечний процес, є застосування в багатошарових трубах алюмінієвої прошарку, який повністю оберігає систему від проникнення кисню.<br /><br />Якщо взяти до уваги інші, не тільки торгові критерії, то успіх забезпечують також:<br /><br />-загальна доступність продукції,<br />-вигідне співвідношення ціни та якості куплених виробів,<br />-завжди вироблялася і виготовляється в Польщі,<br />-повна технічна документація<br /><br /></p>
87,03 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top