+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Труба металопластикова Kisan 16 мм Показати повний розмір

Труба металопластикова Kisan 16 мм

Труба металопластикова

Доступно

34,00 грн.

1337

Додати Відняти

750 товари в наявності

Труби діаметром 16 міліметрів оригінал Польща Kisan.

Технологія системи Kisan одна з найпрогресивніших у Європі, що відповідає вимогам і нормам забезпечення якості ISO 9001. Використовується для монтажу внутрішніх систем опалення та водопостачання. Ефективно застосовується: в індивідуальному і багатоповерховому будівництві; в будівлях і спорудах як новозведених, так і реконструйованих; в приміщеннях з горючими й самозаймистими матеріалами; в приміщеннях з силовими електричними ланцюгами і там де проведення зварювальних робіт неможливо.

Металлопластиковая труба купить "Kisan" вироблена з алюмінієвого каркаса (алюмінієвої стрічки), звареного за допомогою ультразвуку, покриття - клейова маса і поліетилен високої щільності. Труби випускаються трьох видів, які розрізняються по товщині стінки труб і за технологічними застосуванням.

  • Біла труба призначена для гарячої води 95 °.
  • Синя труба призначена для холодної води 40 °.
  • Червона труба для теплої води, витримує температурне навантаження 60 °, яка застосовується для системи "тепла підлога".

Робочий тиск, який витримує труба становить 10 атмосфер.

Технічні дані

Розмір - 16x2 мм Внутрішній діаметр - 12 мм Ємність - 0.12 дм3 / м Товщина стінки - 2.0

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Труба металопластикова Kisan 16 мм

Труба металопластикова Kisan 16 мм

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Труба металопластикова Kisan 16 мм
  • Product Reference: 1337
  • By Kisan
  • Price: 34,00 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description:

3 інших товарів в цій категорії:

Труба металопластикова Kisan 16 мм <p>Труби діаметром 16 міліметрів оригінал Польща Kisan.</p> <p>Технологія системи Kisan одна з найпрогресивніших у Європі, що відповідає вимогам і нормам забезпечення якості ISO 9001. Використовується для монтажу внутрішніх систем опалення та водопостачання. Ефективно застосовується: в індивідуальному і багатоповерховому будівництві; в будівлях і спорудах як новозведених, так і реконструйованих; в приміщеннях з горючими й самозаймистими матеріалами; в приміщеннях з силовими електричними ланцюгами і там де проведення зварювальних робіт неможливо.</p> <p>Металлопластиковая труба купить "Kisan" вироблена з алюмінієвого каркаса (алюмінієвої стрічки), звареного за допомогою ультразвуку, покриття - клейова маса і поліетилен високої щільності. Труби випускаються трьох видів, які розрізняються по товщині стінки труб і за технологічними застосуванням.</p> <ul> <li>Біла труба призначена для гарячої води 95 °.</li> <li>Синя труба призначена для холодної води 40 °.</li> <li>Червона труба для теплої води, витримує температурне навантаження 60 °, яка застосовується для системи "тепла підлога".</li> </ul> <p>Робочий тиск, який витримує труба становить 10 атмосфер.</p> <p>Технічні дані</p> <p>Розмір - 16x2 мм Внутрішній діаметр - 12 мм Ємність - 0.12 дм3 / м Товщина стінки - 2.0</p>
34,00 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top