+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Металопластикова труба НЕRZ 16 мм Показати повний розмір

Металопластикова труба НЕRZ 16 мм

Головна

Доступно

Киснезахисна (5-шарова технологія) відповідно до DIN 4726
Застосування при безперервній температурі 70° С, робочий тиск 6 бар
Стійкий до корозії завдяки PE-Xc
Запобігають утворенню осаду через дуже гладку внутрішню поверхню труб
Висока тійкість до тиску та температури
Низька вага полегшує прокладку
Може бути покладена з невеликими радіусами згинання
Висока гнучкість полегшує збірку

Детальніше

35,30 грн.

1341

Додати Відняти

2327 товари в наявності

На що звертати увагу під час вибору труб?

Найважливішим критерієм при виборі типу є максимальна температура, якої може досягнути теплоносій. Таким чином, там, де існує ризик перевищення температури 90° С, тобто в установках з твердими паливними котлами, пластикові труби не повинні використовуватися. В інших випадках вибір є довільним. Проте, коли ми хочемо, щоб система котлів із твердого палива була виготовлена з пластику, ми повинні вибрати багатошарові труби (PE-X/Al/PE-X), ймовірно полібутилен (PB) - в нього кращі показники температурного опору. У котельні, принаймні, короткі секції труб, що знаходяться позаду котла, завжди краще використовувати з мідних або сталевих труб.

 

Не забувайте ізолювати труби

Правильна ізоляція труб є важливим елементом модернізації установки. Вона повинна бути якісно ізольована по всій довжині гарячої водопровідної труби, а металопластикові труби для опалення ціна яких занадто низька можуть виявитися підробкою, яка не зможе виконувати свою функцію принаймні, у місці, де вони проходять через неопалювані приміщення.

Може здатися, що не існує сенсу в ізоляційних трубах в опалювальних приміщеннях, тому що залишена в них нагріта вода залишатиметься, тому вона не буде витрачатись. Слід зазначити, однак, що течія води в трубах не регулюється термостатичними клапанами, встановленими на радіаторах. Отже, якщо кімната є теплою і немає потреби її нагрівати, термостатичний клапан закриє подачу води на радіатор, але в будь-якому випадку тепла від установки проникне в приміщення через стінки неізольованих труб, що означає втрату енергії.

Під час вибору пластикових труб для установки закритого типу слід враховувати, що вони мають так званий антидифузійний бар'єр, тобто шар, який захищає від проникнення кисню всередину установки.

Якщо Ви шукаєте де купити металопластикові труби львів чи раптом вирішили купить металлопластиковые трубы для отопления - наш магазин зможе допомогти Вам здіснити правильний вибір і зекономити час та гроші.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Металопластикова труба НЕRZ 16 мм

Металопластикова труба НЕRZ 16 мм

Киснезахисна (5-шарова технологія) відповідно до DIN 4726
Застосування при безперервній температурі 70° С, робочий тиск 6 бар
Стійкий до корозії завдяки PE-Xc
Запобігають утворенню осаду через дуже гладку внутрішню поверхню труб
Висока тійкість до тиску та температури
Низька вага полегшує прокладку
Може бути покладена з невеликими радіусами згинання
Висока гнучкість полегшує збірку

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Металопластикова труба НЕRZ 16 мм
  • Product Reference: 1341
  • Price: 35,30 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Киснезахисна (5-шарова технологія) відповідно до DIN 4726 Застосування при безперервній температурі 70° С, робочий тиск 6 бар Стійкий до корозії завдяки PE-Xc Запобігають утворенню осаду через дуже гладку внутрішню поверхню труб Висока тійкість до тиску та температури Низька вага полегшує прокладку Може бути покладена з невеликими радіусами згинання Висока гнучкість полегшує збірку
Path: > Металопластикова труба НЕRZ 16 мм

3 інших товарів в цій категорії:

Металопластикова труба НЕRZ 16 мм <p>На що звертати увагу під час вибору труб?<br /><br />Найважливішим критерієм при виборі типу є максимальна температура, якої може досягнути теплоносій. Таким чином, там, де існує ризик перевищення температури 90° С, тобто в установках з твердими паливними котлами, пластикові труби не повинні використовуватися. В інших випадках вибір є довільним. Проте, коли ми хочемо, щоб система котлів із твердого палива була виготовлена з пластику, ми повинні вибрати багатошарові труби (PE-X/Al/PE-X), ймовірно полібутилен (PB) - в нього кращі показники температурного опору. У котельні, принаймні, короткі секції труб, що знаходяться позаду котла, завжди краще використовувати з мідних або сталевих труб.</p> <p> </p> <p>Не забувайте ізолювати труби<br /><br />Правильна ізоляція труб є важливим елементом модернізації установки. Вона повинна бути якісно ізольована по всій довжині гарячої водопровідної труби, а <span class="_GApu ">металопластикові труби для опалення ціна</span> яких занадто низька можуть виявитися підробкою, яка не зможе виконувати свою функцію принаймні, у місці, де вони проходять через неопалювані приміщення.<br /><br />Може здатися, що не існує сенсу в ізоляційних трубах в опалювальних приміщеннях, тому що залишена в них нагріта вода залишатиметься, тому вона не буде витрачатись. Слід зазначити, однак, що течія води в трубах не регулюється термостатичними клапанами, встановленими на радіаторах. Отже, якщо кімната є теплою і немає потреби її нагрівати, термостатичний клапан закриє подачу води на радіатор, але в будь-якому випадку тепла від установки проникне в приміщення через стінки неізольованих труб, що означає втрату енергії.<br /><br />Під час вибору пластикових труб для установки закритого типу слід враховувати, що вони мають так званий антидифузійний бар'єр, тобто шар, який захищає від проникнення кисню всередину установки.</p> <p>Якщо Ви шукаєте де купити металопластикові труби львів чи раптом вирішили купить металлопластиковые трубы для отопления - наш магазин зможе допомогти Вам здіснити правильний вибір і зекономити час та гроші.</p>
35,30 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top