+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Проточний нагрівач води DAFI 11кВт Показати повний розмір

Проточний нагрівач води DAFI 11кВт

Бойлери

Доступно

Миттєвий електричний Дафі водонагрівач проточний

Детальніше

2 500,00 грн.

2174

Додати Відняти

10 товари в наявності

Дафі це компактне, енергоощадне і зручне рішення для забезпечення миттєвої подачі гарячої води в будь-яку точку будівлі. Компактна форма і невеликий розмір дозволяє монтаж при раковині.

Може використовуватися зі стандартними змішувачами і кранами. Нагрівачі проточної води гріють тільки тоді, коли ви вмикаєте кран. Споживає енергію, коли використовується - в інакшому випадку витрат електрики немає зовсім.

Dafi відразу постачає гарячу воду. Температура води на виході залежить від потужності блоку (кВт), швидкості потоку і впускної температури холодної води.

Спеціально розроблений розприскувач, застосовується в кінці крана, забезпечує економію води та енергії.

    Нагріває воду "миттєво", як вона тече через нагрівач.

Діапазон тиску води на вході 0,6 - 6 бар.

    Кожен прилад проходить індивідуальну перевірку перед виходом з блоку в зборі

    Забезпечує миттєву теплу воду в точці використання.

    На відміну від інших, установка даного пристрою під будь-яким кутом, не може негативно позначитися на роботі, і це не призводить до пошкодження нагрівального елементу.
    Посріблені електричні контакти продовжують термін служби і знижують контактний опір.
    Економія грошей та електроенергії, яка використовується перетворюється на гарячу воду миттєво
    Економія місця - розміром з кухоль пива, простий в установці під або над раковиною
    Економія часу - гаряча вода протягом декількох секунд,
    Економія води - не витрачає літри холодної води, щоб отримати гарячу воду
    Енергозбереження - споживає енергію, коли використовується - жодних втрат енергії у вимкненому стані
    Простота установки - потрібні тільки холодна вода та електропостачання

Якщо Ви думаєте, чи шукаєте водонагрівач електричний купити у Львові чи в іншому місті України - наш магазин допоможе вирішити Вашу проблему! Нагрівач ціна якого Вам здалася занадто підозрілою може бути дешевою китайською підробкою. Проте ми пропонуємо Вам якісний виріб польського постачальника з гарантією якості.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Проточний нагрівач води DAFI 11кВт

Проточний нагрівач води DAFI 11кВт

Миттєвий електричний Дафі водонагрівач проточний

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Проточний нагрівач води DAFI 11кВт
  • Product Reference: 2174
  • By Dafi
  • Price: 2 500,00 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Миттєвий електричний Дафі водонагрівач проточний
Path: > > Проточний нагрівач води DAFI 11кВт
Проточний нагрівач води DAFI 11кВт <p>Дафі це компактне, енергоощадне і зручне рішення для забезпечення миттєвої подачі гарячої води в будь-яку точку будівлі. Компактна форма і невеликий розмір дозволяє монтаж при раковині.<br /><br />Може використовуватися зі стандартними змішувачами і кранами. <span class="_GApu ">Нагрівачі проточної води</span> гріють тільки тоді, коли ви вмикаєте кран. Споживає енергію, коли використовується - в інакшому випадку витрат електрики немає зовсім.<br /><br />Dafi відразу постачає гарячу воду. Температура води на виході залежить від потужності блоку (кВт), швидкості потоку і впускної температури холодної води.<br /><br />Спеціально розроблений розприскувач, застосовується в кінці крана, забезпечує економію води та енергії.<br /><br />    Нагріває воду "миттєво", як вона тече через нагрівач.<br /><br />Діапазон тиску води на вході 0,6 - 6 бар.<br /><br />    Кожен прилад проходить індивідуальну перевірку перед виходом з блоку в зборі<br /><br />    Забезпечує миттєву теплу воду в точці використання.<br /><br />    На відміну від інших, установка даного пристрою під будь-яким кутом, не може негативно позначитися на роботі, і це не призводить до пошкодження нагрівального елементу.<br />    Посріблені електричні контакти продовжують термін служби і знижують контактний опір.<br />    Економія грошей та електроенергії, яка використовується перетворюється на гарячу воду миттєво<br />    Економія місця - розміром з кухоль пива, простий в установці під або над раковиною<br />    Економія часу - гаряча вода протягом декількох секунд, <br />    Економія води - не витрачає літри холодної води, щоб отримати гарячу воду<br />    Енергозбереження - споживає енергію, коли використовується - жодних втрат енергії у вимкненому стані<br />    Простота установки - потрібні тільки холодна вода та електропостачання</p> <p>Якщо Ви думаєте, чи шукаєте водонагрівач електричний купити у Львові чи в іншому місті України - наш магазин допоможе вирішити Вашу проблему! Нагрівач ціна якого Вам здалася занадто підозрілою може бути дешевою китайською підробкою. Проте ми пропонуємо Вам якісний виріб польського постачальника з гарантією якості.</p>
2 500,00 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top