+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Мідна труба 22 мм Показати повний розмір

Мідна труба 22 мм

Труби мідні

Доступно

Труба в штангах, довжиною біля 5 метрів

Детальніше

325,00 грн.

207

Додати Відняти

29 товари в наявності

Мідні труби це металеві труби. Відома стійкість металу до впливу високих температур і багато чого іншого. Температура плавлення міді більше 1000 градусів. Який пластик може таке витримати?
Мідь має протимікробні властивості. Вона здатна знищувати або інактивувати віруси, бактерії і грибки, в тому числі плісняву. Детальніше на цю тему можна подивитися доповідь Асоціації розвитку мідної промисловості про протимікробні властивості міді.

Ідеальні гідравлічні характеристики труби.

Мідні труби гладкі, не мають шорсткості. Крім того з'єднання мідних труб влаштовані таким чином, що площа поперечного перерізу трубопроводу в місцях з'єднання не зменшується. Ці властивості міді дозволяють використовувати насоси з мінімальним споживанням енергії і встановлювати трубопроводи з мінімальним перетином.
На відміну від пластиків, труба з міді стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання.
Можливість монтажу мідних трубопроводів при негативних температурах. Пластикові трубопроводи монтуються при температурі не нижче плюс 5 градусів.


Мідні труби для опалення та водопостачання виробляються суцільнотягнені і не мають технологічних швів.
Трубопроводи стійкі до корозії. Наприклад, хлор може шкодити трубі з міді тільки при концентрації більше ніж у 20 разів перевищує ГДК для питної води. Такою водою людина отруїться значно швидше, ніж вона зруйнує водопровід ...
Мідні труби з'єднуються між собою пайкою, зварюванням і за допомогою спеціальних пресових фітингів (холодний процес).
Місця зварювання мідних труб міцніші самих труб.
Мідні труби і фітинги мають величезний запас механічної міцності. Так, для того, щоб розірвати типову мідну водопровідну трубу розмірністю 28 * 1 (зовнішній діаметр 28 мм, товщина стінки 1 мм) потрібен тиск рідини понад 280 атмосфер.
Термін служби мідних трубопроводів понад 50 років!

 

Якщо Ви шукаєте "мідь ціна львів", "мідна труба для опалення ціна" чи де купити мідну трубу у Львові - наш магазин саме для Вас.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Мідна труба 22 мм

Мідна труба 22 мм

Труба в штангах, довжиною біля 5 метрів

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Мідна труба 22 мм
  • Product Reference: 207
  • Price: 325,00 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Труба в штангах, довжиною біля 5 метрів

7 інших товарів в цій категорії:

Мідна труба 22 мм <p>Мідні труби це металеві труби. Відома стійкість металу до впливу високих температур і багато чого іншого. Температура плавлення міді більше 1000 градусів. Який пластик може таке витримати?<br />Мідь має протимікробні властивості. Вона здатна знищувати або інактивувати віруси, бактерії і грибки, в тому числі плісняву. Детальніше на цю тему можна подивитися доповідь Асоціації розвитку мідної промисловості про протимікробні властивості міді.</p> <p>Ідеальні гідравлічні характеристики труби.</p> <p>Мідні труби гладкі, не мають шорсткості. Крім того з'єднання мідних труб влаштовані таким чином, що площа поперечного перерізу трубопроводу в місцях з'єднання не зменшується. Ці властивості міді дозволяють використовувати насоси з мінімальним споживанням енергії і встановлювати трубопроводи з мінімальним перетином.<br />На відміну від пластиків, труба з міді стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання.<br />Можливість монтажу мідних трубопроводів при негативних температурах. Пластикові трубопроводи монтуються при температурі не нижче плюс 5 градусів.</p> <p><br />Мідні труби для опалення та водопостачання виробляються суцільнотягнені і не мають технологічних швів.<br />Трубопроводи стійкі до корозії. Наприклад, хлор може шкодити трубі з міді тільки при концентрації більше ніж у 20 разів перевищує ГДК для питної води. Такою водою людина отруїться значно швидше, ніж вона зруйнує водопровід ...<br />Мідні труби з'єднуються між собою пайкою, зварюванням і за допомогою спеціальних пресових фітингів (холодний процес).<br />Місця зварювання мідних труб міцніші самих труб.<br />Мідні труби і фітинги мають величезний запас механічної міцності. Так, для того, щоб розірвати типову мідну водопровідну трубу розмірністю 28 * 1 (зовнішній діаметр 28 мм, товщина стінки 1 мм) потрібен тиск рідини понад 280 атмосфер.<br />Термін служби мідних трубопроводів понад 50 років!<br /><br /> <br /><br />Якщо Ви шукаєте "мідь ціна львів", "мідна труба для опалення ціна" чи де купити мідну трубу у Львові - наш магазин саме для Вас.</p>
325,00 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top