+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Мідна труба 15 мм Показати повний розмір

Мідна труба 15 мм

Труби мідні

Доступно

В сучасних системах мідні труби для опалення та фітинги до них застосовуються значно рідше, ніж труби з інших матеріалів. І все ж значний список переваг, якими володіє мідь, робить її дуже популярною як серед фахівців, так і серед пересічних користувачів.

Детальніше

226,05 грн.

205

Додати Відняти

101 товари в наявності

Незважаючи на широкий вибір різних матеріалів, застосовуваних для облаштування опалювальних систем, мідь вважається ймовірно найкращим вибором з усіх доступних. І справа тут не тільки в традиціях, оскільки такі труби опалення мають ряд цілком об'єктивних переваг: По-перше, даний матеріал можна сміливо назвати лідером з погляду нешкідливості. За цим показником з міддю можуть конкурувати хіба що деякі сучасні полімери. Крім того, не варто забувати і про бактерицидні властивості даного металу! Термін служби виробів досить тривалий, вони не старіють і з часом практично не втрачають свої експлуатаційні характеристики. Як правило, труби мідні для опалення та водопостачання працюють стільки ж, скільки стоїть сама будівля. Високі технічні показники: даний матеріал стійкий до корозії і впливу ультрафіолетового випромінювання. Діапазон температур, при якому цей продукт для опалення буде ефективно функціонувати, становить від - 200 до + 3500С. При цьому вони зберігають привабливий зовнішній вигляд, що також важливо при проектуванні систем опалення житлових приміщень.

Крім того, варто згадати таку перевагу як висока теплопровідність. Вона забезпечує максимальну віддачу тепла, завдяки чому підвищується ККД опалювальної системи і приміщення прогрівається значно швидше. Наслідком цього буде зниження витрати енергії, а значить - ви отримаєте можливість економити на енергоносіях.

До недоліків можна віднести лише відносну складність монтажу, а також високу вартість самого матеріалу і комплектуючих до нього. Крім того, висока ціна на ринку кольорових металів часто буває причиною розкрадань частин трубопроводу - враховуйте це коли вирішите купити таку трубу і приймайте відповідні заходи!

Опалення мідними трубами припускає використання трубної продукції різних типорозмірів. Ця продукція може класифікуватися за різними параметрами.

За товщиною стінки: Товстостінні - можуть мати товщину металу від 0,8 до 10 мм, для облаштування систем опалення в житлових будинках найчастіше застосовуються вироби з товщиною стінки 1-1,5 мм. Для виробництва застосовується матеріал марок М1, М2 і М3.

 Тонкостінні - виготовляються з металу тих же марок, але товщина стінки знаходиться в межах від 0,2 до 0,7 мм. Для опалювальних систем застосовуються досить рідко. За способом виробництва бувають: Тягнені або холоднокатані (індекс «Д»). Тягнуті з зварної заготовки (індекс «С»). Також існують класифікації  по точності діаметра і станом матеріалу. Крім того, при необхідності можна придбати вироби, що відрізняються підвищеною пластичністю, підвищеною міцністю або підвищеною точністю по вигину. Останній параметр особливо важливий, коли використовуються, наприклад, для виготовлення дизайнерських обігрівачів.

Здебільшого корисна і дешева мідна труба для опалення, ціна і вартість якої є абсолютно збалансованою, варта витрачених коштів.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Мідна труба 15 мм

Мідна труба 15 мм

В сучасних системах мідні труби для опалення та фітинги до них застосовуються значно рідше, ніж труби з інших матеріалів. І все ж значний список переваг, якими володіє мідь, робить її дуже популярною як серед фахівців, так і серед пересічних користувачів.

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Мідна труба 15 мм
  • Product Reference: 205
  • Price: 226,05 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: В сучасних системах мідні труби для опалення та фітинги до них застосовуються значно рідше, ніж труби з інших матеріалів. І все ж значний список переваг, якими володіє мідь, робить її дуже популярною як серед фахівців, так і серед пересічних користувачів.

7 інших товарів в цій категорії:

Мідна труба 15 мм <p>Незважаючи на широкий вибір різних матеріалів, застосовуваних для облаштування опалювальних систем, мідь вважається ймовірно найкращим вибором з усіх доступних. І справа тут не тільки в традиціях, оскільки такі труби опалення мають ряд цілком об'єктивних переваг: По-перше, даний матеріал можна сміливо назвати лідером з погляду нешкідливості. За цим показником з міддю можуть конкурувати хіба що деякі сучасні полімери. Крім того, не варто забувати і про бактерицидні властивості даного металу! Термін служби виробів досить тривалий, вони не старіють і з часом практично не втрачають свої експлуатаційні характеристики. Як правило, труби мідні для опалення та водопостачання працюють стільки ж, скільки стоїть сама будівля. Високі технічні показники: даний матеріал стійкий до корозії і впливу ультрафіолетового випромінювання. Діапазон температур, при якому цей продукт для опалення буде ефективно функціонувати, становить від - 200 до + 3500С. При цьому вони зберігають привабливий зовнішній вигляд, що також важливо при проектуванні систем опалення житлових приміщень.<br /><br />Крім того, варто згадати таку перевагу як висока теплопровідність. Вона забезпечує максимальну віддачу тепла, завдяки чому підвищується ККД опалювальної системи і приміщення прогрівається значно швидше. Наслідком цього буде зниження витрати енергії, а значить - ви отримаєте можливість економити на енергоносіях.<br /><br />До недоліків можна віднести лише відносну складність монтажу, а також високу вартість самого матеріалу і комплектуючих до нього. Крім того, висока ціна на ринку кольорових металів часто буває причиною розкрадань частин трубопроводу - враховуйте це коли вирішите купити таку трубу і приймайте відповідні заходи!<br /><br />Опалення мідними трубами припускає використання трубної продукції різних типорозмірів. Ця продукція може класифікуватися за різними параметрами.<br /><br />За товщиною стінки: Товстостінні - можуть мати товщину металу від 0,8 до 10 мм, для облаштування систем опалення в житлових будинках найчастіше застосовуються вироби з товщиною стінки 1-1,5 мм. Для виробництва застосовується матеріал марок М1, М2 і М3.<br /><br /> Тонкостінні - виготовляються з металу тих же марок, але товщина стінки знаходиться в межах від 0,2 до 0,7 мм. Для опалювальних систем застосовуються досить рідко. За способом виробництва бувають: Тягнені або холоднокатані (індекс «Д»). Тягнуті з зварної заготовки (індекс «С»). Також існують класифікації  по точності діаметра і станом матеріалу. Крім того, при необхідності можна придбати вироби, що відрізняються підвищеною пластичністю, підвищеною міцністю або підвищеною точністю по вигину. Останній параметр особливо важливий, коли використовуються, наприклад, для виготовлення дизайнерських обігрівачів.</p> <p>Здебільшого корисна і дешева мідна труба для опалення, ціна і вартість якої є абсолютно збалансованою, варта витрачених коштів.</p>
226,05 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top