+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла Показати повний розмір

Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла

Кульові крани

Доступно

Регулятор температури МРТ - AIR призначений для твердопаливних котлів будь-якого виробника. Регулятор управляє роботою насоса циркуляції води і продувом (турбіни).

Детальніше

2 962,11 грн.

2312

Додати Відняти

10 товари в наявності

KG Elektronik контролер SP-05 LED + DP-02 вентилятор

Продукція польського виробника KG Elektronik. Даний комплект призначений для автоматичного регулювання температури теплообмінника, а також для економії твердого палива.

У комплект входить.

 • блок управління KG Elektronik SP-05 LED

 • вентилятор KG Elektronik DP-02 ALU

Блок управління KG Elektronik SP-05 LED

 Альтернативна назва: контролер. автоматика для котла, панель управління. КОМАНДОКОНТРОЛЛЕР, контролер температури - ети назви зустрічаються на різний джерелах, але під ними слід розуміти один продукт.

 SP-05 - вдосконалена автоматика для твердопаливних котлів. керуюча насосом і вентилятором. Ви можете вибрати один з доступних режимів роботи автоматики. Все що Вам необхідно - зто встановити температуру і режим, на якому повинен працювати Ваш котел, інше зробить автоматика.

 Автоматика SP-05 має два кабелі:

 1. Датчик температури (металевий наконечник);

 2. Датчик аварійного відключення (аварійний термостат);

 Обидва датчика кріпляться в місце виходу теплоносія з котла (зазвичай це труба виходу котла). Читайте інструкцію для правильного підключення.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла

Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла

Регулятор температури МРТ - AIR призначений для твердопаливних котлів будь-якого виробника. Регулятор управляє роботою насоса циркуляції води і продувом (турбіни).

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла
  • Product Reference: 2312
  • Price: 2 962,11 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Регулятор температури МРТ - AIR призначений для твердопаливних котлів будь-якого виробника. Регулятор управляє роботою насоса циркуляції води і продувом (турбіни).
Path: > > > Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла
Терморегулятор SP 05 LED Elektronik з турбіною для котла <p>KG Elektronik контролер SP-05 LED + DP-02 вентилятор</p> <p>Продукція польського виробника KG Elektronik. Даний комплект призначений для автоматичного регулювання температури теплообмінника, а також для економії твердого палива.</p> <p>У комплект входить.</p> <p> • блок управління KG Elektronik SP-05 LED</p> <p> • вентилятор KG Elektronik DP-02 ALU</p> <p>Блок управління KG Elektronik SP-05 LED</p> <p> Альтернативна назва: контролер. автоматика для котла, панель управління. КОМАНДОКОНТРОЛЛЕР, контролер температури - ети назви зустрічаються на різний джерелах, але під ними слід розуміти один продукт.</p> <p> SP-05 - вдосконалена автоматика для твердопаливних котлів. керуюча насосом і вентилятором. Ви можете вибрати один з доступних режимів роботи автоматики. Все що Вам необхідно - зто встановити температуру і режим, на якому повинен працювати Ваш котел, інше зробить автоматика.</p> <p> Автоматика SP-05 має два кабелі:</p> <p> 1. Датчик температури (металевий наконечник);</p> <p> 2. Датчик аварійного відключення (аварійний термостат);</p> <p> Обидва датчика кріпляться в місце виходу теплоносія з котла (зазвичай це труба виходу котла). Читайте інструкцію для правильного підключення.</p>
2 962,11 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top