+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Насос глибинний SKM 100м Показати повний розмір

Насос глибинний SKM 100м

Глибинні насоси

Доступно

Насос глибинний свердловинний OMNIGENA 3 SKM100 з латунною крильчаткою і тонким корпусом для вузької свердловини.

Детальніше

6 800,00 грн.

1230

Додати Відняти

10 товари в наявності

Призначений для подачі чистої холодної води з пробурених глибинних свердловин, кругових колодязів та інших резервуарів і водозбірників, а також для водопостачання індивідуальних приватних житлових будинків, дрібних виробництв і фермерських господарств.

Якщо у Вас свердловина до 50 метрів - це найбільш вдалий варіант.

Увага! Що більше ємність накопичувального бака, тим рідше насосу необхідно включатися при витраті води, і, відповідно, ресурс роботи і термін служби збільшуються. Найбільш відповідними баками для такого агрегата є ємності від 50 літрів і більше.

корпус повністю складається з перевірених конструкційних матеріалів (нержавіюча сталь, латунь), що є гарантією якості основних вузлів і забезпечує відсутність корозії елементів.

обладнаний кабелем довжиною 15 метрів в комплекті.

В конструкції в якості закачувального елемента застосована латунна крильчатка - передова технологія в насосах з висотою підйому до 60 метрів

захист від перегріву двигуна - в комплекті !!!

ідеально підходить для вузьких свердловин, або для свердловин з дефектом установки труби (вигин труби, вузька обсадна труба, непрохідність стандартного свердловинного насоса і т.д)

Увага! Помпа не може качати воду з твердими частинками (пісок, сміття і т.д.).

При бажанні купити якісні глибинні насоси Львів польського виробництва - звертайтеся до нас будь- яким зручним для Вас способом і допоможемо підібрати прилад та необхідні для його монтажу матеріали в яких ціна та якість мають розумний баланс.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Насос глибинний SKM 100м

Насос глибинний SKM 100м

Насос глибинний свердловинний OMNIGENA 3 SKM100 з латунною крильчаткою і тонким корпусом для вузької свердловини.

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Насос глибинний SKM 100м
  • Product Reference: 1230
  • By OMNIGENA
  • Price: 6 800,00 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Насос глибинний свердловинний OMNIGENA 3 SKM100 з латунною крильчаткою і тонким корпусом для вузької свердловини.
Path: > > > Насос глибинний SKM 100м

2 інших товарів в цій категорії:

Насос глибинний SKM 100м <p>Призначений для подачі чистої холодної води з пробурених глибинних свердловин, кругових колодязів та інших резервуарів і водозбірників, а також для водопостачання індивідуальних приватних житлових будинків, дрібних виробництв і фермерських господарств.</p> <p>Якщо у Вас свердловина до 50 метрів - це найбільш вдалий варіант.</p> <p>Увага! Що більше ємність накопичувального бака, тим рідше насосу необхідно включатися при витраті води, і, відповідно, ресурс роботи і термін служби збільшуються. Найбільш відповідними баками для такого агрегата є ємності від 50 літрів і більше.</p> <p>корпус повністю складається з перевірених конструкційних матеріалів (нержавіюча сталь, латунь), що є гарантією якості основних вузлів і забезпечує відсутність корозії елементів.</p> <p>обладнаний кабелем довжиною 15 метрів в комплекті.</p> <p>В конструкції в якості закачувального елемента застосована латунна крильчатка - передова технологія в насосах з висотою підйому до 60 метрів</p> <p>захист від перегріву двигуна - в комплекті !!!</p> <p>ідеально підходить для вузьких свердловин, або для свердловин з дефектом установки труби (вигин труби, вузька обсадна труба, непрохідність стандартного свердловинного насоса і т.д)</p> <p>Увага! Помпа не може качати воду з твердими частинками (пісок, сміття і т.д.).</p> <p>При бажанні купити якісні глибинні насоси Львів польського виробництва - звертайтеся до нас будь- яким зручним для Вас способом і допоможемо підібрати прилад та необхідні для його монтажу матеріали в яких ціна та якість мають розумний баланс.</p>
6 800,00 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top