+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li Показати повний розмір

Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li

Труба Екопластик

Доступно

Поліпропіленова пластикова труба, армована скловолокном для використання в системах гарячого та холодного водопостачання або обігріву чи охолодження приміщень.

Детальніше

96,75 грн.

2166

Додати Відняти

173 товари в наявності

Труби PP, PE, PE-X: умови роботи та термостійкість

До недавнього часу більшість пластмас (ПП, ПЕ) були адаптовані тільки для низькотемпературних установок. Довготривалі наслідки високої температури руйнували матеріал. Сучасні матеріали, такі як зшитий поліетилен (PE-X), призначені для безперервної роботи при температурах до 95 ° С.
Труби РР: з'єднувачі

Виробники пропонують набір з'єднувачів та інструментів для побудови установки. Є циліндричні муфти, редукційні фітинги, лікті, арки, муфти з металевою металевою вставкою, що дозволяє встановлювати з'єднання металевих елементів в установці, сідельні з'єднувачі для виготовлення гілок у існуючій установці, трубні кріплення. Саме ці елементи є найдорожчими у всій системі.

В ідеалі, установка буде виконуватися працівником, який навчений компанією. Це можна зробити самостійно, але тільки відповідно до інструкцій виробника системи.

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li

Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li

Поліпропіленова пластикова труба, армована скловолокном для використання в системах гарячого та холодного водопостачання або обігріву чи охолодження приміщень.

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li
  • Product Reference: 2166
  • Price: 96,75 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: Поліпропіленова пластикова труба, армована скловолокном для використання в системах гарячого та холодного водопостачання або обігріву чи охолодження приміщень.
Path: > > > > Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li

5 інших товарів в цій категорії:

Еко труба скловолокно 32 Sigma-Li <p>Труби PP, PE, PE-X: умови роботи та термостійкість<br /><br />До недавнього часу більшість пластмас (ПП, ПЕ) були адаптовані тільки для низькотемпературних установок. Довготривалі наслідки високої температури руйнували матеріал. Сучасні матеріали, такі як зшитий поліетилен (PE-X), призначені для безперервної роботи при температурах до 95 ° С.<br />Труби РР: з'єднувачі<br /><br />Виробники пропонують набір з'єднувачів та інструментів для побудови установки. Є циліндричні муфти, редукційні фітинги, лікті, арки, муфти з металевою металевою вставкою, що дозволяє встановлювати з'єднання металевих елементів в установці, сідельні з'єднувачі для виготовлення гілок у існуючій установці, трубні кріплення. Саме ці елементи є найдорожчими у всій системі.<br /><br />В ідеалі, установка буде виконуватися працівником, який навчений компанією. Це можна зробити самостійно, але тільки відповідно до інструкцій виробника системи.</p>
96,75 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top