+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER Показати повний розмір

Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER

Тепла підлога

Доступно

9304-00.800 Мультибокс   RTL застосовується для обмеження температури зворотного потоку з використанням термоголовки, наприклад, в комбінованих системах підлогового і радіаторного опалення.

Детальніше

2 118,70 грн.

2321

Додати Відняти

10 товари в наявності

  Для індивідуального контролю температури приміщень з підлогою, що обігрівається.
    Являє собою комплект, що складається з: корпусу з кришкою, воздушника, корпуси вентиля з корозійно стійкої бронзи, термостатичною головки і деяких інших елементів.
    Глибина монтажу 60 мм. Передбачена можливість різниці відстані між корпусом і кришкою до 30 мм. Передбачена можливість компенсації невертикальною монтажу до 6 °.
    Термостатична букса складається з шпинделя з нержавіючої сталі і подвійного кільцевого ущільнення. Передбачена можливість заміни букси без спуску води з системи.
    Різьба G3 / 4 дає можливість вільно підключатися до систем опалення підлоги.
    Залежно від виконуваних функцій виготовляються наступні комплекти регулювання:

- Multibox K - для індивідуального контролю температури приміщення термостатичною головкою К в системах опалення підлоги;

- Multibox RTL - для обмеження максимальної температури теплоносія обмежувачем температури RTL в комбінованих (Внутрипідлогові-радіаторних) системах опалення;

- Multibox C-RTL - для обмеження температури на "обратке" із захованим всередину регулятором RTL для комбінованих систем опалення;

- Multibox K-RTL - для контролю температури приміщення термоголовкою К і обмеження максимальної температури теплоносія регулятором для "обратки" RTL для комбінованих систем опалення.

    Комплект Multibox K може бути використаний в системах стінного опалення. Гідравлічна балансування контуру може бути проведена регулюючим (запірним) гвинтом.
    Комплект Multibox RTL повинен використовуватися тільки для обмеження зворотного температури

Коментарів поки що немає.

Напишіть Ваш відгук

Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER

Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER

9304-00.800 Мультибокс   RTL застосовується для обмеження температури зворотного потоку з використанням термоголовки, наприклад, в комбінованих системах підлогового і радіаторного опалення.

Напишіть Ваш відгук

  • Product Name:Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER
  • Product Reference: 2321
  • Price: 2 118,70 грн.
  • Product Width: 0.00 см
  • Product Height: 0.00 см
  • Product Depth: 0.00 см
  • Product Weight: 0.00 кг
  • Description: 9304-00.800 Мультибокс   RTL застосовується для обмеження температури зворотного потоку з використанням термоголовки, наприклад, в комбінованих системах підлогового і радіаторного опалення.
Path: > > Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER

30 інших товарів в цій категорії:

Обмежувач температури мультибокс HEIMEIER <p>  Для індивідуального контролю температури приміщень з підлогою, що обігрівається.<br />    Являє собою комплект, що складається з: корпусу з кришкою, воздушника, корпуси вентиля з корозійно стійкої бронзи, термостатичною головки і деяких інших елементів.<br />    Глибина монтажу 60 мм. Передбачена можливість різниці відстані між корпусом і кришкою до 30 мм. Передбачена можливість компенсації невертикальною монтажу до 6 °.<br />    Термостатична букса складається з шпинделя з нержавіючої сталі і подвійного кільцевого ущільнення. Передбачена можливість заміни букси без спуску води з системи.<br />    Різьба G3 / 4 дає можливість вільно підключатися до систем опалення підлоги.<br />    Залежно від виконуваних функцій виготовляються наступні комплекти регулювання: <br /><br />- Multibox K - для індивідуального контролю температури приміщення термостатичною головкою К в системах опалення підлоги;<br /><br />- Multibox RTL - для обмеження максимальної температури теплоносія обмежувачем температури RTL в комбінованих (Внутрипідлогові-радіаторних) системах опалення;<br /><br />- Multibox C-RTL - для обмеження температури на "обратке" із захованим всередину регулятором RTL для комбінованих систем опалення;<br /><br />- Multibox K-RTL - для контролю температури приміщення термоголовкою К і обмеження максимальної температури теплоносія регулятором для "обратки" RTL для комбінованих систем опалення.<br /><br />    Комплект Multibox K може бути використаний в системах стінного опалення. Гідравлічна балансування контуру може бути проведена регулюючим (запірним) гвинтом.<br />    Комплект Multibox RTL повинен використовуватися тільки для обмеження зворотного температури</p>
2 118,70 грн.
AddThis Social Bookmark Button
top