+38 067 37 171 37

Виробники

Розсилка

Список товарів виробника Kisan

Фірма Кісан - Інвестиції в якість Kisan - провідна марка на ринку водяних внутрішніх інженерних систем. Ми перший польський виробник комплексних систем водопостачання та опалення, що застосував технологію багатошарових труб.

Ми виготовляємо вироби високої якості, які відповідають нормі PN, - EN ISO 21003: 2009, характеризуються безвідмовністю і найвищою якістю виготовлення. Це підтверджують сертифікати якості, сумісні з нормами ISO, 10-річна гарантія на безаварійність роботи систем, а також 50 річний період експлуатації, підтверджений лабораторними дослідженнями і насамперед - Клієнти задоволені співпрацею з нами.
Ми є одним з найдосвідченіших і видатних виробників водяних внутрішніх інженерних систем, доказом чого є численні державні та зарубіжні нагороди та відзнаки, які Kisan отримав за останні роки.
Наші системи ми демонструємо на найбільших ринкових заходах в галузі інсталяцій в Польщі та за кордоном, тому наша марка в широко відома в Європі.
Продукти Kisan тішать визнанням у багатьох країнах. Вони доступні в більш 200 точках дистрибуції по всій Польщі. Ми активно розвиваємо експортну активність, особливо на ринках країн Східної Европи.
На досягнутий успіх додаються бачення та плани реалізовані нашим колективом. Вся наша продукція виробляється в Польщі.
Що нас виділяє?
Kisan є піонером у виробництві багатошарових труб в Польщі. У 1991 році як перший в цій частині Європи, а більше того - одночасно з фірмами високорозвинених країн запропонував новаторський продукт, використовуваний у внутрішніх водяних системах - багатошарові труби PE - X / Al / PE разом з латунними фітингами.
Ми перші отримали в Польщі технічне схвалення Інституту Будівельної Техніки, що дозволяє використовувати наші вироби у будівництві згідно польським і європейським нормам.
На протязі більш 20 років ми створили безвідмовну систему. Наші продукти виділяє технічна інноваційність, ретельна увага до деталей і широка пропозиція комплесних систем інсталяцій. У процесі виробництва ми використовуємо сучасне обладнання, яке знаходиться в місті Канчуга на півдні Польщі, а також розвинені технології, сумісні зі скрупульозними нормами і процедурами контролю якості, які ґрунтуються на Системі Управління Якістю ISO 9001: 2009. Продукти Kisan виготовляються із сировини найвищої якості, яке нам постачають перевірені роками відомі європейські виробники.

Більше

товарів на сторінку

Список товарів виробника Kisan

top